Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

центр Львова

П'ятниця, 2 грудня 2016, 17:59

Центр Львова перекриють для транспорту та змінять курсування маршруток

центр  Львова

У зв’язку з проведенням «Маршу захисників України», 3, 4 та 6 грудня громадський транспорт курсуватиме за зміненим маршрутом.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Через підготовку до «Маршу захисників України», який присвячений 25-ій річниці Збройних Сил та відбудеться 6 грудня, цими вихідними ділянки доріг від вул. Князя Романа – пл. А. Міцкевича – пр. Свободи – до вул. Торгової тимчасово будуть перекритими для руху.

Відтак, громадський транспорт, який курсує через пр. Свободи, курсуватиме за схемою об’їзду недільних та святкових днів.

Також у зв’язку з проведенням заходів з нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України, буде внесено зміни у рух громадського транспорту, який курсує через пр. Свободи: 3 грудня – з 19:00 до 22:00 год, 4 грудня – з 9:30 до 13:00 год та 6 грудня – з 9:30 до 13:00 год. У ці години автобуси курсуватимуть за схемою об’їзду пр. Свободи на недільні та святкові дні.

Рух тролейбусів маршруту №13 буде здійснюватись за маршрутом вул. Грінченка – торговий центр «Форум-Львів».

Водночас, частково буде ускладнений рух на вул. Дорошенка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.