Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Понеділок, 5 грудня 2016, 11:06

Стрілянина правоохоронців на Київщині – наслідок непрофесійного проведеного реформування МВС, – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Молоді хлопці та дівчата продовжують гинути в лавах поліції внаслідок непрофесійно проведеного реформування правоохоронних органів. Це підтверджує трагічна перестрілка на Київщині минулої неділі.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав керівник «Батьківщини» на Львівщині, генерал-лейтенант міліції Михайло Цимбалюк.

Як повідомляє прес-служба обласного партосередку, Михайло Цимбалюк наголосив, що правоохоронні органи спрацювали неякісно: операція з затримання грабіжників не була належно опрацьована командуванням, не були враховані наслідки, не було координації дій.

«Прикрі випадки – перестрілка в Дніпрі, на Тернопільщині, а тепер уже й в Києві – результат відсутності адекватного ставлення так званих реформаторів правоохоронної системи до підготовки молодих поліцейських», – повідомив Михайло Цимбалюк.

За словами очільника «батьківщинівців» на Львівщині,  смертей поліцейських можна було уникнути, але досвід попередніх трагічних подій керівництво правоохоронних органів нічого не навчив.

«Висловлюю співчуття родинам загиблих поліцейських і впевнений, що винні за їхню смерть будуть знайденні і покаранні. А керівництво правоохоронних органів держави візьме на себе відповідальність і подасть у відставку, бо рівень довіри до поліції з кожним днем все падає», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.