Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школи

Понеділок, 5 грудня 2016, 16:50

Львівські школи можуть закрити на карантин

школи

За останні тижні на грип у Львові захворіло 4 500 осіб.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зазначимо, половина із усіх хворих – діти.

«Впродовж останніх тижнів захворюваність на гострі респіраторні захворювання є дещо вищою, ніж за аналогічний період минулого року. Зокрема, за останній тиждень зареєстровано 4 500 випадків ГРЗ на території міста Львова. Це приблизно на 600 випадків більше, ніж минулого року. Половину з них традиційно складають діти, віком від 0 до 17 років», –наголосив начальник управління охорони здоров’я міськради Володимир Зуб.

За його слвами, інтенсивний показник захворюваності складає 60,8 при епідемічному порозі 60,8 – тобто захворюваність минулого тижня дорівнювала показнику епідемічного порогу.

«Але це все відносно, будемо дивитися динаміку, будемо спостерігати, яка ситуація в школах, будемо дивитися на приріст, і тоді приймати відповідні управлінські рішення», – повідомив Володимир Зуб.

Нагадаємо, станом на 30 листопада, рівень захворюваності на грип в Україні збільшився на 16%, порівняно з минулим тижнем.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.