Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віталій Майборода

Середа, 7 грудня 2016, 16:47

На Львівщині не приділяється належна увага лісовідновленню – Віталій Майборода

Віталій Майборода

Член громадської ради при Львівській ОДА Віталій Майборода вважає, що на Львівщині не приділяється належна увага лісовідновленню. 

"Проект Програми розвитку лісного господарства Львівщини на 2017-2020 рр. не передбачає придбання засобів для лісорозведення в той час, як на закупівлю техніки для лісових рубок закладено 19 млн. грн.", Віталій Майборода: повідомив він у виступі на круглому столі "Боротьба з варварськими вирубками лісів на Львівщині: результати і наслідки очима громадськості" .

Віталій Майборода запропонував переглянути проект Програми розвитку лісового господарства Львівщини на 2017-2021 роки у бік збільшення фінансування по створенню та догляду за лісовими культурами. Ця пропозицію підтримали усі учасники круглого столу.

Нагадаємо, 6 грудня у Львові відбувся круглий стіл "Боротьба з варварськими вирубками лісів на Львівщині: результати і наслідки очима громадськості" за участі представників руху "Стоп, Лісоцид!", представників Громадської ради при Львівській ОДА, громадських активістів, незалежних екологів а також представників Управління лісового господарства у Львівській області, Держекоінспекції, лісничих держлісгоспів, представника Галсільлісу тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.