Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

essex.gov.uk

Четвер, 9 серпня 2012, 11:47

У Львові «Довідник дитячого дозвілля» розповсюджуватиметься безкоштовно

У вересні у Львові батьки зможуть безкоштовно отримати «Довідник дитячого дозвілля», де зібрані контакти гуртків художніх, танцювальних, музичних, технічних, природничих й краєзнавчих напрямків.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

У «Довіднику дитячого дозвілля» буде зібраний максимум інформації про те, де діти можуть цікаво проводити вільний час й розвивати свої таланти.

Торік на цей довідник був великий попит. Він буде корисним багатьом батькам, які з початку навчального року планують записати дітей в гуртки.

«Довідник сформований так, що батькам було зручно відшукати потрібний гурток для своєї дитини. Хто не знає, куди залучити свою дитину – в першому розділі дізнається про гуртки найбільших клубів й центрів творчості різного спрямування. А хто вже визначився із напрямком  – у другому розділі зможе відшукати, де поблизу працює такий гурток. Також в довіднику буде інформація про заклади дозвілля для малюків та сімейні розважальні центри», – зазначено у повідомленні.

Перші «Довідники дитячого дозвілля» можна буде отримати на Ярмарку дитячого дозвілля,який відбуватиметься у Львові із 6 по 8 вересня 2012 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.