Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

птиця

vk.com

Четвер, 8 грудня 2016, 16:51

На Яворівщині створять нову ферму

птиця

Фермерське господарство "Улар" отримало 9 га землі для будівництва нових пташників.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 7 грудня 2016 року.

Відтак, розглянувши клопотання фермерського господарства "Улар", облдержадміністрація вирішила надати компанії в оренду на 10 років земельну ділянку.

"Затвердити ФГ "Улар" технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на місцевості для обслуговування пташників по вирощуванню птиці", – йдеться у розпорядженні.

Ділянка площею 9,0776 га розташована за межами села Домажир Яворівського району. Наразі компанія має подати документацію на затвердження Львівській ОДА.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови Львівської ОДА Ірину Гримак.

Нагадаємо, ще у червні цього року облдержадміністрація надала компанії дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою цієї земельної ділянки.

За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, пустомитівське фермерське господарство "Улар" займається розведенням свійської птиці, виробництвом м'яса.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.