Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

опалювальний сезон

firtka.if.ua

П'ятниця, 9 грудня 2016, 16:10

Всі українці отримають субсидії з початку опалювального сезону

опалювальний сезон

Сім'ям, які звернулися за субсидією в листопаді-грудні, вона буде надана з початку опалювального сезону.

Про це повідомила прес-служба уряду.

Як заявив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, сім'ям, які звернулися за субсидією в листопаді-грудні, вона буде надана з початку опалювального сезону, а надміру сплачені кошти будуть зараховані як авансовий платіж на наступні місяці.

"Ще в минулому році ми прийняли рішення, що дозволяє навіть тим сім'ям, які звернулися за державною допомогою в листопаді-грудні, призначати субсидію з початку опалювального сезону. Тому якщо подати документи на субсидію зараз, її все одно нададуть з початку опалювального періоду", – наголосив Павло Розенко.

За його словами, якщо громадяни на момент звернення за субсидією, вже оплатили квитанції за жовтень і листопад без урахування субсидії, у разі її призначення надміру сплачені кошти будуть зараховані як авансовий платіж на наступні місяці. 

Зазначимо, що у разі звернення за субсидією пізніше грудня, вона призначатиметься вже з моменту звернення, а не з початку опалювального періоду. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.