Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 12 грудня 2016, 16:05

На Львівщині викрили озброєних наркоторговців

наркотики

Під час обшуків поліцейські виявили амфетамін, обладнання для виготовлення наркотиків та зброю.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Нещодавно правоохоронці санкціоновані обшуки у двох мешканців Миколаївського району віком 37 та 40 років.

Як розповів заступник начальника Управління з обслуговування Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей Департаменту протидії наркозлочинності Олександра Міщанинця, правоохоронці встановили двох раніше судимих зловмисників, які налагодили домашнє незаконне виробництво психотропних речовин.

За допомогою спеціального лабораторного обладнання підозрювані щоденно виготовляли 20 грамів психотропної речовини «амфетамін». Згодом наркозасіб продавали серед наркозалежних району, а також його вживали самі.

Відтак, під час обшуків у підозрюваних виявлили та вилучили, за попереднім висновком, понад 20 грамів амфетаміну, кастет, пістолет «Магнум», лабораторне обладнання для виготовлення психотропних речовин та пристрої для куріння наркотичних засобів.

Всі нарковмісні препарати та зброю відправили на експертизу. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.