Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Давидів

Понеділок, 12 грудня 2016, 16:28

На голову Давидівської ОТГ балотується лише один політик-новачок

Давидів

З усіх кандидатів на посаду голови Давидівської об'єднаної територіальної громади є лише один кандидат, який вперше балотується на виборну посаду.

Варіанти переглянули список кандидатів до Давидівської сільської об'єднаної територіальної громади. 

Так, на посаду голови Давидівської ОТГ балотується чотири кандидати:

Баран Андрій Володимирович, 1993 року народження, безпартійний. Як повідомили у коментарі Варіантам у Давидівській ТВК, він є мешканцем села Крехів Жовківського району, аспірантом Української академії друкарства. У відділі аспірантури УАДу підтвердили цю інформацію, і додали що він аспірант-платник.

Дяків Віталій Борисович, 1994 року народження, освіта вища (студент-магістр Філософського факультету ЛНУ ім. І. Франка), безпартійний. Зараз є чинним головою Давидівської сільради. Балотуючись на посаду голови ОТГ, здобув підтримку трьох політсил: "Батьківщини", "Народного контролю" та "Громадянської позиції".

Кравець Миxайло Михайлович, 1958 року народження, освіта вища, безпартійний, приватний підприємець, мешканець Давидова. Торік балотувався від "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" до Пустомитівської райради.

Раніше був заступником голови Пустомитівської РДА. Після звільнення Ореста Городного з цієї посади голови Пустомитівської райдержадміністрації влітку 2009 року після корупційного скандалу та у зв'язку з виходом Городного на пенсію, Кравець тимчасово виконував обов'язки голови РДА.

Керницький Володимир Михайлович, 1965 року народження, дві вищі освіти, безпартійний. Мешканець і сільський голова с. Пасіки-Зубрицькі (воно входить у Давидівську ОТГ). На посаді – з 2010 року дотепер, балотувався як самовисуванець, аналогічно і зараз.

Нагадаємо, 18 грудня відбудуться вибори в шести об’єднаних громадах чотирьох районів Львівщини: Пустомитівському, Кам'янка-Бузькому, Мостиському, Старосамбірському.

Огляда кандидатів у депутати Судововишнянької міської громади можна переглянути тут, і до Мостиської – тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.