Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

автостанція

Понеділок, 12 грудня 2016, 18:22

На АС Львівщини планують встановити схеми руху маршруток

автостанція

На усіх автостанціях області мають з'явитися інформаційні стенди зі схемами руху маршруток та електротранспорту.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, сьогодні на засіданні постійної комісії з питань паливно-енергетичного комплексу, транспорту, перевезень та зв'язку Львівської облради стало відомо, що профільна комісія Львівської облради звернулася до департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА з проханням доручити встановити на автостанціях області інформацію зі схемою руху елекротранспорту та маршруток Львова.

Таке інформаційне табло має оновлюватися постійно із внесенням усіх змін руху транспорту.

Окрім цього, профільний департамент Львівської ОДА має надати комісії звіт про те, скільки цьогоріч зафіксовано порушень щодо недобросовісних перевізників, розірвано договорів та які вжиті заходи для того, аби зловживань на маршрутах не було.

Зазначимо, найбільше мешканці області скаржаться на перенесення кінцевих зупинок та недотримання автобусних маршрутів, коли автобуси не доїжджають до визначеної кінцевої зупинки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.