Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Загарія

Вівторок, 13 грудня 2016, 15:00

Загарія очолив нове управління Нацполіції

Дмитро Загарія

Екс-керівника поліції Львівщини Загарію призначили очільником управління з кадрового контролю, протидії корупції і люстрації.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Відтак, сьогодні Дмитро Загарія очолив нове управління з кадрового контролю, протидії корупції і люстрації Нацполіції, яке було створене для контролю в середовищі поліцейського корпусу.

Новостворене управління буде займатися підбором кадрів та моніторингом якості кадрового складу Національної поліції України.

Представлення концепції і стратегії діяльності новоствореного управління відбудеться в лютому 2017 року.

Нагадаємо, вчора вранці стало відомо, що т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія залишив посаду. Однак керівництво Нацполіції не виключало переведення Загарії на іншу посаду в центральний апарат.

Новим керівником ГУ Нацполіції у Львівській області замість Загарії призначили Валерія Середу.

Додамо, минулого року Дмитро Загарія задекларував139 977 грн та 27 000 грн зарплати, а його дружина – 8 816 грн доходу від надання майна в оренду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.