Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

забудова

Вівторок, 13 грудня 2016, 18:13

У Львові заборонили будівництво на проспекті Чорновола

забудова

Забудову на проспекті Чорновола, 45б визнали незаконною.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, міська інспекція ДАБІ перевірила будівництво на просп. Чорновола, 45б, забудовником якого є ТОВ «Горизонт захід 1», та встановила, що фірма внесла недостовірні дані в декларацію про початок будівельних робіт.

Відтак, інспекція зобов'язала фірму призупинити усі буд роботи, видала припис про усунення виявлених порушень, а також протокол про правопорушення у сфері містобудівної діяльності. Окрім цього, було скасовано декларацію про початок будівництва, зареєстровану департаментом ДАБІ Львівщини в квітні цього року.

«Відповідно до Постанови КМУ №466, у разі виявлення недостовірних даних, наведених у зареєстрованій декларації, які є підставою вважати об’єкт самочинним будівництвом, зокрема, якщо він збудований або будується на земельній ділянці, не відведеній для цієї мети, або без документа, який дає право виконувати будівельні роботи, чи належно затвердженого проекту/будівельного паспорта, реєстрація такої декларації підлягає скасуванню», – зазначили в інспекції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.