Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ліки

media.framar.bg

Середа, 14 грудня 2016, 13:16

В Україні від грипу померла людина

ліки

Також минулого тижня від грипу в Дніпропетровській області загинула людина. 

Про це повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

За даними Центру грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій ДЗ «Український центр з контролю та моніторингу захворювань Міністерства охорони здоров’я України», хворий у віці 60 років належав до групи ризику, страждав на ішемічну хворобу серця.

Загалом, з 5 до 11 грудня в Україні захворіло 300 411 осіб. З них 67% – діти віком до 17 років. Найвищий показник зареєстровано в Чернівецькій, найменший – у Закарпатській областях.

У 11 областях України та в Києві показники захворюваності на грип та ГРВІ перевищили епідемічні пороги. У Чернівецькій області зареєстровано перевищення показників у 2,4 рази, в Полтавській – вдвічі, у Дніпропетровській – у 1,7 рази.

На тижні темп приросту захворюваності серед дорослих і дітей до 17 років збільшився на 15,5% та 26,2%. Це відбулося за рахунок значної активності епідемічного процесу у Чернівецькій, Тернопільській та Полтавських областях.

На 32,5% збільшилась кількість хворих, які звернулися за медичною допомогою і потребували госпіталізації.

Загалом з початку епідемічного сезону, з 3 жовтня, в Україні зареєстровано 1 845 274 хворих на грип, перехворіло 4,3% населення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.