Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

література

school-world.com.ua

Четвер, 9 серпня 2012, 12:19

У Львові відбудеться фестиваль «Від Сковороди до Сковороди: 290 років від дня народження»

У межах 19. Форуму видавців у Львові із 12 по 16 вересня відбудеться тематичний фестиваль «Від Сковороди до Сковороди: 290 років від дня народження».

 

Про це повідомляє прес-служба Форуму видавців.

Програма фестивалю складатиметься із академічної лекції дослідника давньої української літератури, архієпископа Харківського і Полтавського Ігоря Ісіченка, авторського вечора та лекції Валерія Шевчука, автора перекладів творів Григорія Сковороди українською мовою та діалогу «Інтерпретація текстів Сковороди через масонську доктрину» за участі Володимира Єшкілєва, Юрка Кучерявого й Катерини Дайс (Росія).

Окрім того, відбуватимуться перфоманси «Торбознавство імені Сковороди» та «Сніданок босяків» (ритуал мандрівних філософів XVIII століття – переламування хліба з братом-філософом), барокові віршеспіви у виконанні Тараса Компаніченка та усіх охочих долучитись і тематична виставка книжок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.