Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівелектротранс

Четвер, 15 грудня 2016, 14:41

У Львові тимчасово змінили маршрут трьох трамваїв

Львівелектротранс

Трамваї, які курсують до площі Соборної, не будуть зупинятися на зупинці "вул. Шухевича".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, через дорожні затори на вул. Івана Франка при русі трамваїв в бік центру, ЛКП "Львівелектротранс" прийняв рішення тимчасово зняти зупинку "вул. Шухевича" для трамваїв  №3, 8 та 11, кінцева яких розташована на площі Соборній.

Як розповів в.о. начальника служби диспетчеризації та організації руху Володимир Забавський, це рішення є вимушеним.

"На цій ділянці постійно спостерігаються простої трамваїв. Справа в тому, що зупинка "вул. Шухевича" знаходиться у найвужчій частині вул. Івана Франка і трамваї та автобуси там постійно блокують рух одне одного. Оскільки відстань між зупинками "площа Соборна" та "вул. Шухевича" складає біля 50 метрів, значних незручностей для пасажирів не виникатиме", – наголосив Володимир Забавський.

За його словами, від пасажирів постійно надходили скарги на інтервал руху трамваїв №3 і 8. Окрім незручностей для пасажирів, на кожній годині простою одного трамвайного вагона підприємство втрачає біля 175 грн, а на годині простою одного тролейбуса – 110 грн.

Щодо трамваїв №4, 5 і 9, то вони й далі будуть зупинятися на зупинці "вул. Шухевича".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.