Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

обмін валют

Четвер, 15 грудня 2016, 15:40

З грудня українські обмінники використовуватимуть РРО

обмін валют

Фінансові установи та пункти обміну застосовуватимуть реєстратори розрахункових операцій при здійсненні валютно-обмінних операцій з 17 грудня 2016 року.

Про це повідомила прес-служба Національного банку України.

Зокрема, з 17 грудня цього року Нацбанк зобов'язав фінансові установи застосовувати реєстратор розрахункових операцій при здійсненні валютно-обмінних операцій.

"Це стосується фінансових установ, їх відокремлених підрозділів та пунктів обміну валюти та не стосується кас банків. Дана вимога поширюється як на ті фінансові установи та пункти обміну валют, що сьогодні вже здійснюють валютно-обмінні операції, так і на ті, що планують розпочати свою роботу", –зазначили у Нацбанку.

У Нацбанку запевнили, що вимоги грунтуються на законі "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" та нормативно-правовому акті Нацбанку, що регулює порядок проведення валютно-обмінних операцій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.