Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

lv.npu.gov.ua

Четвер, 15 грудня 2016, 16:29

На Жовківщині троє поліцейських потрапили у ДТП під час затримання злочинців

ДТП

Правоохоронці затримували двох озброєних зловмисників, причетних до крадіжок з магазинів у селі Боброїди.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні близько другої ночі до Жовківського відділення поліції надійшла інформація про крадіжки з двох магазинів у селі Боброїди. Правоохоронці виїхали на місце події та виявили мікроавтобус зловмисників – «Фольксваген ЛТ».

Під час переслідування, правоохоронці перегородили дорогу втікачам службовим авто, однак мікроавтобус злочинців зіткнувся із поліцейськими, всі троє правоохоронців були травмовані, однак їм вдалося затримати крадіїв: озброєних львів’янина та мешканця Камянко-Бузького району.

Правоохоронці вилучили у затриманих пістолет Макарова, який скеровано на експертизу. Також зловмисники мали з собою пристрої для зламування замків та автомобільні номерні знаки іноземної реєстрації. Мікроавтобус втікачів був завантажений товаром, викраденим з магазинів.

Наразі поліцейські перебувають у хірургічному відділенні Жовківської лікарні, а за цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) та ст.348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) КК України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.