Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

соя

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 16 грудня 2016, 17:13

На Львівщині судитимуть підприємця-шахрая

соя

Директор львівського підприємства отримав від постачальників сої на 4,5 мільйона, але не заплатив за неї. 

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили поліцейські, на території Львівщини працює підприємство, яке систематично отримує від сільськогосподарських установ західного та інших регіонів України сою, яку фактично не оплачує, тим самим заганяючи виробника у скрутне фінансове становище.

Більше того, керівник підприємства, отримавши продукцію, не розплачувався за неї з виробником. Відтак, зловмиснику вдалося заволодіти 460 тоннами зерна сої, вартість якої становить майже 4,5 млн грн. 

Організатором шахрайської схеми виявився сам дирекор компанії. Хоча чоловік очолював підприємство Львова, оперативникам довелось затримувати його у Кропивницькому і доставляти для проведення слідчих дій.

Поліцейські вже повідомили підприємцю про підозру у скоєнні злочину (шахрайство). А суд обрав для нього міру запобіжного заходу – арешт із можливістю звільнення під заставу розміром 2 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.