Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівводоканал

Понеділок, 19 грудня 2016, 14:21

Львів витратить 25 мільйонів на новий водопровід у Рудно

Львівводоканал

У смт. Рудно прокладуть новий магістральний водогін, побудують напірну каналізаційну мережу та перекачувальну насосну станцію.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У бюджеті розвитку Львова на 2016-2017 роки передбачено кошти на будівництво 2-х ниток водопроводу Д 225 мм загальною довжиною 6 км від міського водогону «Карачинів – Львів».

Проект передбачає підключення житлових кварталів та дачних масивів смт. Рудно, де мешкає понад 10 тисяч осіб, а також с. Рясне-Руська для 1 тисяч осіб.

Будівельні роботи у Рудно розпочалися у середині жовтня. 

«Ми проклали уже понад 1 км водопровідних труб. Роботи триватимуть до квітня 2017 року. Натомість, проект по прокладанню каналізаційних мереж зараз перебуває на експертизі, після його затвердження розпочнуться будівельні роботи. Орієнтовна вартість будівництва каналізаційних трубопроводів та насосної станції у смт.Рудно – 25 млн грн», – зазначив головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Анатолій Шимоняк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.