Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Вівторок, 20 грудня 2016, 15:57

Цього року Львів придбає для бійців АТО дев'ять квартир

Львівська міськрада

Наразі для учасників АТО Львівська мерія придбала шість квартир із девяти.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначила заступник начальника міського управління житлового господарства міськради Галина Мазур, вчора у Львові відбулася процедура закупівлі шостої квартири для учасника АТО, що втратив функціональні можливості нижніх кінцівок.

Ще 3 квартири міськрада має придбати до кінця тижня.

Фінансування купівлі квартир здійснюється з державного бюджету за співфінансування Львова. Загалом цьогоріч на це передбачено 10,114 млн грн, з яких 1,731 млн грн – кошти міського бюджету.

Вартість закуплених на початку місяця 5 квартир становила близько 5,35 млн грн, придбаної вчора – 856,18 тис грн. Квартири, здебільшого, дво- та трикімнатні, орієнтовною площею від 50 до 75 кв.м.

Три житлові будинки знаходяться на вул. Княгині Ольги, один – на вул. Кульпарківській, один – на просп. Червоної Калини, та ще один – на вул. Трильовського.

Квартири придбали для учасників АТО: Шимчака Сергія; Панченка Романа; Калитюка Сергія; Дідери Романа; Киреєва Артура; Міловського Віталія.

Нагадаємо, у 2015 році місто закупило 14 квартир для сімей загиблих учасників АТО та 5 квартир – для осіб із інвалідністю, які втратили нижні кінцівки під час проведення АТО. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.