Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 21 грудня 2016, 14:12

Львів опинився на п'ятому місці у списку найкращих міст України

Львів

Українці голосували за ідеальне місто.

Про це повідомляють аналітики OLX.

Онлайн-ресурс приватних оголошень OLX.ua провів опитування користувачів і склав рейтинг українських міст. Аналітики сайту проаналізували 33 тисяч заповнених анкет, у яких опитані виставляли бали містам від 1 до 7 за десятьма критеріями, та на їх основі вивели середню оцінку обласних центрів України.

Відтак, перше місце отримала Вінниця з 50 балами. Місто перемогло у 6 з 10 категорій. Українці вважають Вінницю найбільш чистим, зручним з точки зору транспорту та роботи комунальних служб містом.

Друге місце отримав Луцьк з 48,9 бала. Місто стало абсолютним лідером лише за одним показником – розвитком спортивної та розважальної інфраструктури. Третє місце – у Харкова з 47,6 бала. Місто є лідером за зручністю закладів для дітей. Четверте місце зайняло Рівне з 47,4 бала.

Львів та Тернопіль отримали 47,1 бала. Київ опинився на дев'ятому місці (45,8 бала), поступившись Хмельницькому, Чернігові та Черкасах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.