Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

колектор

Середа, 21 грудня 2016, 15:36

У Винниках стартував ремонт каналізації

колектор

Комунальники уже проклали 430 метрів трубопроводу від вул. Стрілецької до вул. Кільцевої.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У грудні стартували роботи з ремонту каналізаційної мережі Винник, наразі зроблено 430 метрів напірного трубопроводу від вулиці Стрілецької до вулиці Кільцевої, тривають роботи з прокладання самопливного колектора на вулиці Сагайдачного, що у майбутньому дозволить забезпечити централізованим водовідведенням понад 60 житлових будинків.

«Наразі ми завершили роботи з будівництва колектора від вулиці Стрілецької до вулиці Кільцевої. Натомість, роботи на вулиці Сагайдачного триватимуть до березня 2017 року. Наступного року плануємо виконати модернізацію насосних станцій та побудувати самопливні колектори. Безперечно, це залежатиме від вчасного фінансування зазначених об’єктів», – наголосили у ЛМКП «Львівводоканал».

Зазанчимо, каналізаційні мережі у Винниках перебувають у аварійному стані. В основному, це сталеві та бетонні трубопроводи, побудовані у 70-х роках, які вичерпали свій експлуатаційний термін. Тут часто відбуваються аварії, стічні води потрапляють у водойми та грунти.

Нагадаємо, як було опубліковано на сайті публічних закупівель ProZorro у грудні, ЛМКП «Львівводоканал» оголосило аукціон на будівництво каналізаційного колектора у Винниках.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.