Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 22 грудня 2016, 14:36

Львівські депутати вимагають перевірити Львівспецкомунтранс

Львівська міськрада

Правоохоронців закликають перевірити діяльність «Львівспецкомунтрансу» та «Грінера Україна» щодо корупційних злочинів та злочинів у сфері господарської діяльності.

Про це повідомив під час сесії Львівської міської ради голова фракції ВО «Свобода» Маркіян Лопачак.

За його словами, минулого тижня «Львівспецкомунтрансу» на вул. Шевченка, 327г, почав встановлювати прес для брикетування сміття та обгортальну лінію, обладнання підприємству надала в оренду на три місяці ТзОВ «Грінера Україна».

«Обладнання, яке надала ТзОВ «Грінера Україна» для ЛКП «Львівспецкомунтранс», за публічною інформацією було отримане в користування від компанії ТзОВ «Промбудівництво К», якій, у свою чергу, це обладнання надала італійська Macpresse Europa SRL. Ми вимагаємо вжити заходів для перевірки цих фактів на предмет наявності у них ознак корупційних злочинів та злочинів у сфері господарської діяльності», – наголосив Маркіян Лопачак.

Нагадаємо, депутати львівської міськради 20 грудня вирішили звернутися до правоохоронних органів через діяльність ЛКП «Львівспецкомунтранс» на території заводу «Львівхімсільмаш», що у промзоні між Рясним та Білогорщею.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.