Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

biggggidea.com

Четвер, 9 серпня 2012, 16:14

Львівська облрада оголошує конкурс серед закладів культури сільської місцевості

Львівська облрада оголосила конкурс серед закладів культури сільської місцевості на кращу виконавську майстерність художніх колективів, якість та змістовність репертуару й концертну діяльність.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.

Конкурс проводиться серед закладів культури селищ, сіл та малих міст депресивних регіонів Львівської області і передбачає три призових місця із преміями відповідно 30 тис. грн., 10 тис. грн. й 5 тис. грн.

Заклад культури повинен показати найкращі результати зі створення умов для здійснення повноцінної творчої діяльності та культурно-освітнього обслуговування сільського населення, організації роботи щодо збереження та належного утримання закладів культури.

Також конкурсна комісія оцінюватиме рівень забезпечення діяльності художнього колективу (народного, зразкового аматорського, художнього), його виконавську майстерність, якість та змістовність репертуару, участь та здобутки на районних, обласних, всеукраїнських і міжнародних конкурсах, фестивалях, оглядах та проведення тематичних масових заходів, концертів, фестивалів тощо.

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 1 вересня 2012 року. Конкурсна комісія визначить переможців до 20 вересня 2012 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.