Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Нижанковицька селищна рада

П'ятниця, 23 грудня 2016, 16:42

Поліція шитиме справу щодо прописки людей на виборах у Нижанковичах

Нижанковицька селищна рада

Представники ГМ "ОПОРА" заявили, що внаслідок порушень виборчого закону на місцевих виборах на Львівщині два факти внесено у ЄРДР.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомила координатор спостереження громадської мережі "ОПОРА" за виборами у Львівській області Наталія Радиш.

За її словами, у п'яти випадках на виборчі дільниці приїздила слідчо-оперативна група, що брала пояснення у осіб, які порушували закон. Станом на понеділок (19 грудня) по одній з заяв уже внесено інформацію в Єдиний реєстр досудових розслідувань, по кількох ведеться перевірка. 

Наталія Радиш додала: "Ще якщо говорити про кримінальні правопорушення, то знаємо за даними Нацполіції, ще один випадок у Нижанковичах (який не стосується нашого повідомлення), де внесено у реєстр прописування осіб за однією адресою. Стосовно цього випадку також ведеться розслідування.

Нагадаємо, що напередодні виборів у Нижанковицькій селищній об'єднаній територіальній громаді прописали 43 особи у трьох різних округах. Цей факт виявив кандидат у депутати ради ОТГ Ігор Матіїв та повідомив львівський ЗМІ.

Про цей факт йдеться також у репортажі Варіантів з виборів у Нижанковицькій ОТГ "Спринт Нижанковицької громади".

На фото будинки, у яких було прописано нових мешканців Нижанковичів: вул. Шевченка, 55; вул. Гагаріна, 10; вул. Стуса, 12; кандидат, директор Нижанковицького професійного ліцею Ігор Матіїв.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.