Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зброя

Патрульна поліція Львова

Понеділок, 26 грудня 2016, 10:30

В центрі Львова двоє чоловіків влаштували стрілянину

зброя

Сьогодні вночі на вулиці Театральній двоє чоловіків вчинили стрілянину через те, що їм не сподобався репертуар вуличного музиканта.

Про це повідомила патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора ввечері патрульних викликали на вулицю Театральну, де двоє чоловіків відкрили стрілянину в повітря та погрожували перехожим.

Інспектори виявили одного із чоловіків, який півпадав під описи порушника. При ньому був травматичний пістолет Форт-12 зі знятим запобіжником, у патроннику були набої.

На місце події відразу викликали слідчо-оперативну групу. Попередньо правоохоронці знайшли 5 гільз калібром 9 мм.

Тим часом інший екіпаж отримав орієнтування про невідомих осіб, які сіли в таксі Daewoo Lanos. Патрульні виявили автівку і зупинили її, в салоні перебували чоловік та жінка. У першого знайшли травматичний пістолет Макарова для відстрілу гумових куль, проте магазин був уже порожній.

Також на килимку автівки лежав ніж із плямами крові та серветка. На місце викликали слідчих. Свідки події упізнали усіх трьох осіб.

Причиною конфлікту, за словами очевидців, був репертуар вуличного музиканта, який не сподобався даній компанії. Решту обставин справи наразі з'ясовуватимуть слідчі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.