Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Благута

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 26 грудня 2016, 13:32

Львівський університет внутрішніх справ отримав нового директора

Роман Благута

Львівський державний університет внутрішніх справ очолив полковник поліції Роман Благута.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Зокрема, сьогодні у Львівському університеті внутрішніх справ відбулося офіційне представлення нового ректора Романа Благути.

Зазначимо, Роман Благута, львів'янин, кандидат юридичних наук, доцент, у 1998 році закінчив Львівський інститут внутрішніх справ при Національній академії внутрішніх справ України, майже три роки працював на посаді слідчого Личаківського районного відділу ЛМУ УМВС України у Львівській області. А з 2001 року продовжив службу в ОВС на різних посадах рідного навчального закладу: спершу викладача кафедри кримінального процесу та криміналістики, далі старшого викладача, доцента та начальника. З листопада 2014 року призначений на посаду першого проректора ЛьвДУВС.

Нагадаємо, до цього університет очолював Валерій Середа, якого 13 грудня цього року призначили керівником Національної поліції на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.