Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тетяна Бей

Понеділок, 26 грудня 2016, 13:00

Тетяна Бей: Поки влада Львова не чутиме і не говоритиме про реальні проблеми мешканців Рясного, вона втрачатиме їхню довіру

Тетяна Бей

Депутатка Львівської облради Тетяна Бей вважає недостатньо конструктивною позицію влади Львова щодо вирішення проблем мешканців Рясне. 

«Моя депутатська робота в Рясне, постійне спілкування з мешканцями району, говорять про те, що їхні реальні проблеми в значній мірі занедбані з боку влади Львова. Було би неправильно сказати, що нічого не робиться. Робиться, і доволі багато. Проте влада не чує і не радиться з мешканцями в питаннях, які для них перш за все є важливі»,– заявила вона Варіантам, коментуючи результати соціологічного опитування Соціоінформу.

Тетяна Бей вважає, що конфлікту навколо будівництва сміттєпресувального комплексу в Рясному можна і потрібно було уникнути.

«В Рясному, як показала соціологія, команда мера Львова користується підтримкою, але через відсутність стратегії і прозорості у власних діях вона не зуміла знайти підходи до громади і тому ця ситуація переросла у довготривалий конфлікт. І так у більшості питань. Влада намагається імітувати діалог з громадськістю, а не почути її реальну думку», – вважає депутатка.
Тетяна Бей привітала рішення Львівської міськради щодо заборони будівництва сміттєпресувального комплексу в Рясне і пообіцяла посприяти мешканцям цього району і Білогорщі в якнайшвидшому оформленні документів на відкриття заповідника.

«Як депутат облради, я підтримую ідею моїх виборців щодо створення заповідника. Разом з тим я також готова приймати участь у конструктивному діалозі між владою і громадою щодо вирішення сміттєвої проблеми. Вважаю, що вихідною точкою в цьому питанні мусить стати представлення владою Львова чітких стратегії, плану, графіку та бюджету вирішення цієї проблеми. І якщо громада переконається, що влада нічого не приховує і діє виключно в її інтересах, я обов’язково підтримую такий план», – запевнила Тетяна Бей.

Нагадаємо, 74, 56% або 260 з 400 опитаних мешканців Рясного висловились негативно щодо побудови на територiї Львiвсiльмашу, у промисловiй зонi Рясне, центру із сортування сміття. 

13,22% або 53 опитаних мешканців Рясне підтримали би партію Самопоміч на виборах до Львівської міськради, якщо б вибори відбулись у грудні, натомість 11,97% або 48 опитаних віддали би свої голоси за Громадянську позицію

Львівські депутати сьогодні заборонили будівництво на території Сільмашу та проголосувати за створення ландшафтного заказника

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.