Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

Вівторок, 27 грудня 2016, 10:54

На конкурс мікропроектів на 2017 рік подали більше 200 заявок

Львівщина

До 30 грудня приймаються заявки на участь у конкурсі мікропроектів на наступний рік.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Як заявив начальник відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги та зовнішньоекономічних зв'язків облради Іван Собко, завершення реєстрації заявок на конкурс мікропроектів місцевого розвитку на 2017 рік завершується 30 грудня – це останній день подачі документів. 

За його словами, станом на зараз подано 263 заявок.

«Пропозицій немало, також є такі, які повернуто на доопрацювання. На сьогодні найактивнішими районами в підготовці та подачі заявок є Сокальський, Стрийський, Жовківський райони та місто Червоноград. Цьогоріч очікуємо на 1000 проектів. Наголошую, продовжувати термін прийому заявок, так як це було минулого року, не будемо», – додав Іван Собко.

Нагадаємо, цього року граничну вартість мікропроекту збільшено до 400 тис грн, а максимальна субвенція з обласного бюджету становитиме 200 тис грн. Мікропроект повинен відповідати одному із 6 пріоритетів: освітня галузь, ДНЗ, заклади охорони здоров’я, народні доми, вуличне освітлення та інше (проекти, що не дублюються діючими обласними програмами).

Окрім цього, відтепер заявки на участь у конкурсі можна подавали лише в електронному варіанті. Таке рішення прийняли депутати облради на сесії, яка відбулася 25 жовтня цього року. Також до заявки додаватимуться документи, які підтверджуватимуть співфінасування з боку громад, спонсорів та місцевих бюджетів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.