Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

Вівторок, 27 грудня 2016, 12:29

На Львівщині збудують еколого-просвітницький центр

Львівщина

На його будівництво передбачено близько 7 млн грн міжнародно-технічної допомоги.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Руслан Гречаник, облдержадміністрація спільно із Любельським воєводством, Яворівським національним природним парком, Асоціацією органів місцевого самоврядування Єврорегіон "Карпати-Україна" підписали концептуальну записку для участі у програмі транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 рр.

"Проект передбачає створення нових велосипедних маршрутів на території України та Польщі, зокрема, природного заповідника "Розточчя", а також їх маркування, облаштування пунктів обслуговування туристів, будівництво еколого-просвітницького візит-центру", – наголосив Руслан Гречаник.

За його словами, за кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища твкож розробили проектно-кошторисну документацію на "Створення еколого-просвітницького візит-центру в зоні стаціонарної рекреації "Верещиця" Яворівського національного природного парку".

"Це дасть можливість залучити близько 7 млн гривень коштів міжнародно-технічної допомоги на його будівництво. Сама будівля спроектована за найсучаснішими німецькими технологіями енергозбереження з використанням сонячних акумуляторів, твердопаливного котла та інших технологій", – додав Руслан Гречаник.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.