Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 27 грудня 2016, 13:06

На Львівщині відшкодовуватимуть частину витрат на впровадження енергозберігаючих технологій

Львівська облрада

Депутати виділили 18 млн грн з бюджету Львівщини на Програму енергозбереження області на 2017-2020 роки.

Сьогодні на сесії Львівської облради депутати затвердили Програму енергозбереження для населення Львівщини на 2017-2020 роки. Це рішення підтримали 54 депутати.

Основними завданнями цієї програми є зменшення обсягу субсидій для населення, сприяння розвитку галузі енергоефективного будівництва та реконструкції, впровадження енергозберігаючих заходів.

Відтак із бюджету області спрямують кошти на відшкодування 10-20% енергозберігаючих заходів для населення. Програма фінансується з місцевих бюджетів – 80% та 20% – з бюджету Львівщини.

У облраді очікують, що за за термін дії програми у області на 30% зменшиться споживання енергії у побуті.

Нагадаємо, у жовтні львівські депутати виділили додаткові кошти на реалізацію Програми енергозбереження Львівщини на 2016-2020 роки, яку прийняли ще наприкінці травня цього року. На реалізацію заходів цієї програми у 2016 році було передбачено 10 млн грн з обласного бюджету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.