Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівобленерго

Середа, 28 грудня 2016, 12:07

На Львівщині знеструмило села у шести районах

Львівобленерго

Вчора без електропостачання залишилися 12 населених пунктів.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Зокрема, вчора о 17:35 год в результаті спрацювання захисної автоматики без електропостачання повністю залишилося три села у Сколівському районі: с. Верхнячка, с. Жупани, с. Климець. Роботи з пошуку місця пошкодження та відновлення електропостачання наразі тривають.

У Яворівському районі о 13:55 год в результаті спрацювання захисної автоматики без електропостачання залишилося три населені пункти: м. Шкло, с. Стені, с. Когути (частково). О 18:55 год. електропостачання Шкло було відновлено, а без чвітла залишаються села Стені та Когути.

Натомість у Городоцькому районі о 18:00 год через спрацювання захисної автоматики без світла залишилося село Коропуж (частково) та о 04:00 год 28 грудня село Мшана (частково). Роботи з відновлення електропостачання тривають.

27 грудня у Миколаївському районі о 19:00 год без світла частково залишилося село Велика Горожанка. О 22:00 год цього ж дня електропостачання було відновлено в повному обсязі.

На Пустомитівщині о 13:30 год в результаті спрацювання захисної автоматики без електропостачання залишилися село Ставчани (частково) та село Чижиків (1 будинок). Роботи з відновлення електропостачання продовжені 28 грудня.

У Буському районі о 18:00 год знеструмило село Русилів (частково). Роботи з відновлення електропостачання тривають.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.