Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ТЦ "Роксалана"

lv.npu.gov.ua

Середа, 28 грудня 2016, 17:44

За припинення "замінування" у ТЦ "Роксалана" вимагають гроші

ТЦ "Роксалана"

Зловмисник вимагає 200 біткоінів, інакше погрожує регулярно надсилати повідомлення про вибухівку у львівському торговому центрі.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Зокрема, працівники ТЦ "Роксалана", що на площі Соборній, 14 у Львові, повідомили правоохоронців, шо на електронну скриньку адміністрації центру анонім надіслав листа з вимогою перерахувати йому 200 біткоінів (цифрова валюта), що становить понад 180 тис доларів.

У разі несплати зловмисник пригрозив, що до кінця зимових свят буде регулярно надсилати повідомлення про замінування до поліції міста та таким способом блокувати роботу торгового центру.

Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.189 (вимагання) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до п’яти років позбавлення волі.

Правоозоронці встановлюють особу зловмисника.

Нагадаємо, 28 грудня анонім втретє за місяць повідомив про вибухівку у торговому центрі "Роксолана", який належить Ярославу Дубневичу та його доньці.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.