Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

П'ятниця, 10 серпня 2012, 11:38

ЦВК викреслила інформацію про партійність Дубневича

Центральна виборча комісія внесла зміни до постанови від 3 серпня 2012 року № 147 "Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, які балотуються в одномандатних виборчих округах у порядку самовисування", забравши з неї інформацію про те. що Богдан Дубневич є членом партії ВО «Батьківщина». Про це сказано в постанові ЦВК № 229 від 9 серпня.

«Розглянувши заяву кандидата у народні депутати України Дубневича Б.В., який балотується в одномандатному виборчому окрузі № 118 в порядку самовисування, що надійшла до Центральної виборчої комісії 9 серпня 2012 року, керуючись статтями 11 – 13, частиною другою статті 27 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія п о с т а н о в л я є:

1. Внести зміни до постанови Центральної виборчої комісії від 3 серпня 2012 року № 147 "Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, які балотуються в одномандатних виборчих округах у порядку самовисування", виклавши позицію щодо кандидата у народні депутати України Дубневича Богдана Васильовича, зареєстрованого в одномандатному виборчому окрузі № 118, у такій редакції: 

"Дубневич Богдан Васильович, народився 10 травня 1962 року в селі Зубра Пустомитівського району Львівської області, громадянин України, протягом останніх п'яти років проживає на території України, освіта вища, президент, ТОВ "Агропромислове підприємство "Львівське", безпартійний, проживає в селі Зубра Пустомитівського району Львівської області, судимість відсутня, самовисування".

Нагадаємо, Богдан Дубневич балотується у 118, Личаківському в.о. У документах, поданих до ЦВК він стверджував, що є членом ВО "Батьківщина". Натомість Львівська обласна організація ВО "Батьківщина" заперечила це. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.