Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

мікропроекти

Четвер, 29 грудня 2016, 13:16

На конкурс мікропроектів Львівщини на 2017 рік надійшло більше 1000 заявок

мікропроекти

Заявки на участь у конкурсі мікропроектів на наступний рік приймаються до 30 грудня.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Як заявив начальник відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги та зовнішньоекономічних зв’язків обласної ради Іван Собко, на участь в обласному конкурсі мікропроектів місцевого розвитку на 2017 рік станом на 29 грудня надійшло понад 1000 заявок.

Наразі з них опрацьовано 800, зареєстровано 550, відправлено на доопрацювання – 250 мікропроектів. 

За його словами, лідирують Жовківський, Сокальський, Стрийський, Старосамбірський, Золочівський райони та такі міста як Стрий, Червоноград, Дрогобич та Львів. Менше подань з Дрогобицького, Мостиського, Буського, Радехівського, Перемишлянського та Сколівського районів. 

«Наш відділ працює практично цілодобово, перевіряє пропозиції, деякі з них скеровуються на доопрацювання. Усі заявки, які відповідатимуть вимогам конкурсу – будуть зареєстровані. Там, де будуть невідповідності – на жаль, отримають відмову. Такі умови конкурсу, мусимо їх чітко усі дотримуватись. Ще раз наголошую – продовжувати термін подачі заявок не будемо», –зазначив Іван Собко.

Нагадаємо, депутати передбачили на реалізацію обласного конкурсу мікропроектів у 2017 році 60 млн грн. Також збільшено і максимально можливу суму проекту: до 400 тисяч, з яких 200 тисяч компенсовуватиме обласний бюджет. 

Окрім цього, відтепер заявки на участь у конкурсі можна подавали лише в електронному варіанті. Таке рішення прийняли депутати облради на сесії, яка відбулася 25 жовтня цього року. Також до заявки додаватимуться документи, які підтверджуватимуть співфінасування з боку громад, спонсорів та місцевих бюджетів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.