Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Угринів-Долгобичув

facebook

Четвер, 29 грудня 2016, 14:03

З 2017 року в Угриневі закриють піший перехід

Угринів-Долгобичув

З 1 січня закриють пішохідний пункт пропуску Долгобичів-Угринів, який останні півтора року функціонував у тестовому режимі.

Про це повідомила прес-служба Люблінського воєводського управління. 

Польська сторона наголошує, що експеримент з тимчасовим запровадженням пішохідного руху, який був організований у 2015 році, виявися успішним, однак тут поки що немає відповідної інфраструктури для повноцінного його запровадження.

Також у Польщі зазначили, що смуга, виділена для пішоходів, насправді повинна служити тим, хто перетинає кордон з Польщею автобусом. Оскільки сусідні митні переходи до Польщі постійно є перевантаженими, то ще одна смуга для автобусів на КПП "Угринів-Долгобичів", на думку прикордонників, частково вирішить проблему із довжелезними чергами на кордоні.

Окрім цього, ця смуга не призначена для пішохідного чи велосипедного руху, а отже не є повністю безпечною для мандрівників, а також  перешкоджає нормальною функціонуванню контрольно-пропускного пункту.

Проте, зважаючи на успішність експерименту, через декілька років його можуть запровадити на постійній основі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.