Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

ehow.com

П'ятниця, 10 серпня 2012, 12:03

У Львові торгівля баштанними дозволена тільки у 15 місцях

Виконком затвердив тільки 15 місць у Львові, де можна торгувати кавунами та динями.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

У Залізничному районі для сезонної торгівлі виділені місця на вул. Патона, 2, вул. Петлюри, 2, вул. Широкій, 55-вул. Низинній, 17, вул. Широкій-вул. Суботівській та вул. Широкій-вул. Сайво.

Мешканці Личаківського району зможуть купити кавуни та дині на вул. Дж. Вашингтона, 5-а, вул. Личаківській-вул.Тракт Шлинянський, вул. Пасічній, 55 та вул. Пасічній-вул. Китайській,2.

У Сихівському районі баштанними можна торгувати на вул. Коломийській, 2, вул. Панаса Мирного – вул. Проф. П. Буйка та на просп. Червоної Калини, 109-113. Також три місця сезонної торгівлі виділили і в Шевченківському районі міста: вул. Мазепи, 11, вул. Б. Хмельницького, 225 та просп. Чорновола, 65.

«Для отримання листа-погодження на торгівлю баштанними, підприємці повинні подати заяву до Центру обслуговування мешканців із копією дозволу санепідемстанції та копією свідоцтва про державну реєстрацію. Баштанні культури повинні реалізовуватись лише з спеціальних металевих контейнерів – «сіток». За однією адресою може розміщуватись лише один такий металевий контейнер», – зазначено у повідомленні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.