Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

цементний цех

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 3 січня 2017, 13:40

На Львівщині працював підпільний цементний завод

цементний цех

Контрафактний цемент видавали за продукцію відомого виробника.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції у Львівській області.

Зокрема, підпільний цех виробничою потужністю до п’ятдесяти тон на добу знаходився у орендованих складах в Миколаївському районі.

На технологічному обладнанні зловмисники промисловим способом та без дотримання стандартів виготовляли будівельний фальсифікат, далі його фасували у мішки з нанесеними логотипами відомого виробника та продавали.

Під час обшуків правоохоронці вилучили більше 400 тонн фасованого у мішки готового цементу, понад 80 тонн підготовленої цементної суміші, а також 70 тис грн, виручених від продажу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.229 зн.3 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) КК України.

За скоєння цього злочину передбачено покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до п'ятнадцяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 до 255 тис грн) із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років із конфіскацією і знищенням відповідної продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувалися для її виготовлення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.