Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

interplus.ua

П'ятниця, 10 серпня 2012, 13:30

Нардеп Писарчук порадив Сех розповідати людям про свою сім’ю, а не про Партію регіонів

Народний депутат, голова ЛОО Парті регіонів Петро Писарчук порадив депутату Львівської облради, голові фракції ВО «Свобода» розповідати людям про свою сім’ю, а не про Партію регіонів.

«Співчуваю пані Сех, бо розумію, як їй нелегко. Дуже їй хочеться отримати недоторканість через обрання до Верховної Ради. Та моя порада – нехай йде до людей і розповідає виборцям про себе, свою сім’ю, а не про Партію регіонів», – зазначив Петро Писарчук у відповідь на заяву депутатки про те, що начебто на Львівщині освітян і медиків змушують писати заяви на підтримку ПР. Про це повідомила прес-служба народного депутата.

На переконання нардепа, чим ближче до виборів, тим частіше мешканці Львівщини чутимуть від місцевих політиканів заяви з приводу «безчинств влади чи Партії регіонів».

«Ми взмозі про себе самі розповісти і гірку правду. В нас дійсно є немало проблем, але вистачає розуміння, щоб не гонитись за чисельністю обласної парторганізації, а тим більше силоміць залучати до неї людей, які завтра можуть встромити, як кажуть, ніж у спину», – наголошує Петро Писарчук.

За його словами, Львівська обласна організація Партії регіонів реагуватиме на подібні заяви опонентів не брехнею, а правдою.

«Користуючись нагодою, хочу запросити на особистий прийом тих, кого змушували вступити у Партію регіонів. Думаю, я зумію їх захистити від «свавілля» Партії регіонів», – заявляє Петро Писарчук.

Нагадаємо, ДПС у Львівській області  перевіряє МПП «Топаз», засновником якого є чоловік голови фракції ВО «Свобода» Ірини Сех, в межах розслідування кримінальної справи. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.