Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

gazeta.lviv.ua

П'ятниця, 10 серпня 2012, 13:22

У Львові триває міжнародний проект зі зміцнення сталого регіонального розвитку

Вчора, 9 серпня, семінар у межах міжнародного проекту «Зміцнення сталого регіонального розвитку через співробітництво органів влади і місцевих громад Львівської області» був проведений у Львівській облраді.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.

Проект реалізовується Організацією Самоврядувань Єврорегіону Буг з Холму, Центром Співпраці Польща-Схід з Любліна, ГО «Європейський діалог» зі Львова за сприяння Львівської обласної ради.

На І етапі проекту був здійснений відбір учасників – представників органів місцевого самоврядування (міських, сільських/селищних рад) та організацій, зацікавлених в створенні місцевих програм розвитку та підготовки проектів, спрямованих на вирішення проблем громади, території ради чи району.  Із 25 кандидатів, які подали заявки, на проект потрапили 10, тобто, 10 районів.

Другим етапом став семінар для відібраних учасників, який проводили українські експерти, координатор проекту Галина Грабарчук – Директор Організації Самоврядувань Єврорегіону Буг та польський експерт Наталія Гмурковська – Голова Правління Центру Співпраці Польща-Схід.

«Весь проект розрахованийдо грудня 2012 року. Окрім добору учасників і стажування в Польщі, його головний етап включає у себе проведення серії семінарів в районах області (жовтень-листопад), у межах яких будуть проаналізовані уроки проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку 2012 року та підготовка мікропроектів громад на 2013 рік. За результатами проекту буде видана брошура «Удосконалення політики соціально-економічного розвитку на місцевому рівні» (з досвіду Польщі та України)», – зазначено у повідомленні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.