Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

п'яний водій

патрульна поліція Львова

Четвер, 5 січня 2017, 14:00

У Львові п'яний водій скоїв дві ДТП

п'яний водій

Цієї ночі патрульні ганялись за п'яним водієм-втікачем, який спочатку вчинив одну аварію, а потім врізався і в машину поліцейських.

Про це повідомила патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, близько 23:00 год., патрульним надійшла інформація про ДТП на вулиці Личаківській. Вони прибули на місце події, де водій автомобіля ВАЗ 2109 повідомив, що винуватець ДТП, ВАЗ 2121 Нива, втік із місця події. 

Допоки інспектори оформляли розшукове на винуватця аварії, поруч проїхав автомобіль Нива, який збігався з описом втікача. 

Під час переслідування, патрульним вдалось зупинити автівку спочатку на вулиці Погулянка, але водієві вдалось вирватися, при цьому пошкодивши службовий автомобіль поліції. Патрульні продовжили переслідування, і вже на вулиці Зеленій за допомогою додаткових екіпажів вони заблокували порушника. 

Поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння, проте чоловік відмовився проходити перевірку на драґері. Згодом водій знову пробував втекти, однак йому це не вдалося.

П'яного порушника доставили до Личаківського відділу поліції для встановлення особи, там на нього і склали відповідні протоколи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.