Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

огорожа

патрульна поліція Львова

Четвер, 5 січня 2017, 18:08

Двоє львів'ян хотіли викрасти металеву огорожу з дитсадка

огорожа

Сьогодні вночі двоє невідомих намагались вкрасти металеву огорожу з території дитсадка, що на вул. Шевченка.

Про це повідомила патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вночі поліцейські отримали повідомлення про те, що двоє невідомих ламають металеву огорожу дитячого садочку на вулиці Шевченка. За словами заявника, чоловіки намагаються її зняти і поцупити.

Патрульні прибули на місце події, оглянули територію та помітили частину паркану, яка вже була запакована в сумку, а неподалік помітили чоловіка, що підпадав під опис заявника.

29-річний підозрюваний не зміг пояснити мету свого перебування в даній місцевості. Інспектори затримали його та пішли до його місця проживання, де перебував інший чоловік, а в коридорі лежали інструменти, молот та предмети схожі на зубила. 

Повернувшись до огорожі і порівнявши взуття чоловіків до слідів, які зловмисники залишили на місці крадіжки, патрульні встановили, що відбитки збіглись. Справу передали слідчим Шевченківського відділу поліції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.