Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт «Львів»

Понеділок, 9 січня 2017, 12:10

У аеропорті Львів запровадять нові рейси до Туреччини

аеропорт «Львів»

Авіакомпанія Turkish Airlines з 3 лютого 2017 року додасть два додаткових рейси зі Львова до Стамбула.

Про це повідомила прес-служба ДП "МА "Львів" імені Данила Галицького".

Додаткові рейси призначені на п'ятниці і суботи, відтак Turkish Airlines виконуватиме рейси до Львова п'ять разів на тиждень, в той час як зараз виконує лише три рейси на тиждень.

Збільшення частоти польотів стало можливим після того, як в жовтні Україна і Туреччина домовились зняти обмеження на польоти між Києвом і Анкарою, а також значно збільшити квоту на польоти за іншими маршрутами.

Зокрема, квота на лінії Львів-Стамбул була збільшена з 7 до 14 рейсів на тиждень для кожної сторони. Дві додаткові частоти надали Turkish Airlines, одну – Pegasus Airlines (було 4 стало 5) та три для Atlasjet.

Зазначимо, у грудні 2015 року аеропорту "Львів" перевіз 35,9 тис. пасажирів, у січні 2016 року – 37,7 тис. пасажирів, у березні – 35,1 тис. пасажирів, у квітні – 39,5 тис. пасажирів, у травні – 59,8 тис. пасажирів, у липні – 91,3 тис. пасажирів, а у серпні – 80,3 тис. пасажирів, у вересні – 85,2 тис. пасажирів, у листопаді – 55 тис. пасажирів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.