Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівспецкомунтранс

Вівторок, 10 січня 2017, 11:20

Львівська мерія шукає фірму для перевірки діяльності Львівспецкомунтрансу

Львівспецкомунтранс

Результати перевірки діяльності ЛКП «Львівспецкомунтранс» зроблять публічними.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, департамент житлового господарства та інфраструктури міськради оголошує про початок процедури закупівлі послуг компанії-аудитора через систему ProZorro для перевірки діяльності ЛКП «Львівспецкомунтранс».

У мерії наголошують, що результати перевірки будуть максимально публічними.

«Коли на останній сесії міської ради розглядалось питання по ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс», громадськість вимагала оприлюднити інформацію про діяльність цього підприємства. Ми оголосили публічні торги. Очікуємо, що відгукнуться відомі компанії, які мають позитивний досвід роботи у цій сфері. Результати цього аудиту будуть максимально публічними – у цьому зацікавлені всі», – зазначила директор юридичного департаменту міськради Гелена Пайонкевич.

Йдеться про звіт аудитора про фактичні результати перевірки надходжень та використання коштів міського бюджету на поповнення статутного капіталу ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс».

Нагадаємо, виконавчий комітет міськради прийняв рішення про проведення зовнішнього незалежного аудиту ЛКП «Львівспецкомунтранс» за 2016 рік. Результати перевірки повинні бути відомі до 1 березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.