Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юлія Тимошенко

Прес-реліз,   Середа, 11 січня 2017, 10:52

Більшість українців вважає, що потрібно повністю перезавантажити владу, – Тимошенко

Юлія Тимошенко

Лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час веб-конференції повідомила, що у розвинених демократичних країнах, коли підтримка політиків у суспільстві падає нижче 10%, вони або самі ідуть, або з власної ініціативи проводять дострокові вибори, щоб підтвердити свій мандат довіри.

«Нині вже весь світ зрозумів, що в Україні встановлено корумпований режим. Він – не проєвропейський, він не служить людям і не реформує країну. Абсолютна більшість українців вважає, що потрібно повністю перезавантажити владу. І я на боці людей», – наголосила Юлія Тимошенко.

За словами лідера ВО «Батьківщина», мажоритарні вибори – це вибори кланів та олігархів:

«Мажоритарну систему популяризують олігархи у своїх ЗМІ. За такої системи невідомо звідки взятий кандидат у депутати засіває округ грошима, гречкою, рисом, цукерками, тисне через адмінресурс. І такий мажоритарник стовідсотково переможе ідейного кандидата, який бореться за свободу, демократію і справжні реформи».

У «Батьківщині» пропонують вдосконалити систему пропорційних виборів з відкритими списками, лише тоді, за їхніми словами, можна змінити країну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.