Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Зелена

Середа, 11 січня 2017, 17:26

Частина мешканців Львова опинилася без газопостачання

вул. Зелена

Через аварію на газопроводі мешканці вул. Зеленої та прилеглих вулиць залишилися без газу та тепла.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні зранку о 5:30 год на вул. Зеленій, 88 стався порив на магістральній мережі ПАТ «Львівгаз», діаметром 300 мм. Було зафіксовано витік газу, тому кільком вулицям припинили газопостачання.

«Поступила інформація про витік газу. Працівники ПАТ «Львівгаз» ще вночі приступили до роботи. Тому зупинено газопостачання вул Зеленої, Водогінної, Левицького. Працівники ПАТ «Львівгаз» за годину планують відновити газопостачання», – заявив розповів голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський.

Як повідомили в ЛМКП «Львівтеплоенерго», наразі не працюють 6 котелень.

«До 6 котелень тимчасово припинено подачу газу. Обіцяють о 18.00 год відновити. Зараз не працюють котельні – Тарнавського, Лемика, Свінціцького, Ак. Павлова, Братуня, Ольжича. Наразі 56 будинків без тепла. Як тільки відновлять постачання газу та котельні, ми відновимо подачу тепла мешканцям цих будинків», – наголосив головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.