Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Україна-Японія

Четвер, 12 січня 2017, 11:12

2017 рік проголосили роком Японії в Україні

Україна-Японія

Петро Порошенко підписав указ про відзначення року Японії в Україні.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Зокрема, вчора під час зустрічі з послом Японії в Україні Сіґекі Сумі президент Петро Порошенко підписав указ про відзначення року Японії в Україні.

"Це дуже символічно, що Рік Японії в Україні відбуватиметься в двадцять п'яту річницю встановлення дипломатичних відносин між нашими країнами", –наголосив Петро Порошенко.

За його словами, Японія виділила Україні 1,8 млрд дол протягом 2014-2016 років, зокрема для реформуванні правоохоронних органів та створення нової поліції, впровадження судової реформи, вирішенні цілої низки екологічних програм.

Також цього року відбудеться прогрес в питаннях візової лібералізації для українців з метою спрощення відвідання Японії, а також активізація та збільшення прямих японських інвестицій в економіку України.

Нагадаємо, також Японія надала Україні кредит для реалізації проекту модернізації Бортницької станції очистки стічних вод.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.