Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

cikavo.com

П'ятниця, 10 серпня 2012, 15:58

Львівська облрада за державні кошти створює “кишенькову” газету дляокремих політичних груп, – Богдан Хруставчук

Львівська облрада планує створити та розповсюджування друкований засіб масової інформації «Львівщина. Газета Львівської обласної ради».

 

«Окремі функціонери Львівської обласної ради хочуть використати сотні тисяч гривень бюджетних коштів для власного самопіару, створивши нову, в той час коли комунальні ЗМІ у районах перебувають у занедбаному стані, а їх працівники отримують мізерну зарплату», –  заявив кандидат у нардепи від ПР Богдан Хруставчук.

На його переконання, облрада нехтує інтересами громади Львівщини, неефективно використовуючи затверджені бюджети програми Регіонального розвитку інформаційного простору та Регіональної програми підтримки ЗМІ на 2012 рік. Оскільки, на виконання цих програм передбачено 600 тис. грн.., в тому числі 300 тис. грн. на оновлення матеріально-технічного забезпечення редакцій місцевих газет.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.