Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Краковець

loda.gov.ua

П'ятниця, 13 січня 2017, 16:49

Час очікування в чергах у Краковці зменшився мінімум на годину

Краковець

На пункті пропуску Краковець – Корчова діє експеримент із розмежування смуг руху.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

Зокрема, перед пунктом пропуску "Краковець", що на українсько-польському кордоні, триває експеримент з розмежування смуг руху для подорожуючих з метою зменшення черг.

Експеримент стартував 22 грудня 2016 року: перед пунктом пропуску було виокремлено додаткову смугу руху для легкових авто української реєстрації та для громадян ЄС, а також окрему смугу – для учасників малого прикордонного руху та українців – власників авто з іноземною реєстрацією.

У результаті цього експерименту час очікування в чергах скоротився з трьох до однієї години, а також пришвидшилося оформлення авто на додатковій смузі руху.

На відокремленій додатковій смузі у черзі перебувало не більше 80 автівок, а за добу на ній оформлялось близько 1 тисяча машин. Також, згідно з аналізом, все більше українців починають користуватися цим пунктом пропуску.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.