Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

veloturist.org.ua

Понеділок, 16 січня 2017, 12:50

На Львівщині водій збив насмерть велосипедиста

ДТП

Водій збив 54-річного велосипедиста, завантажив тіло та велосипед у свій автомобіль, довіз до Нового Роздолу і викинув на узбіччя дороги, а сам утік.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

В суботу вранці, 14 січня, у Миколаївське відділення поліції зателефонував мешканець Нового Роздолу, котрий повідомив, що йдучи на роботу, на автодорозі Миколаїв-Новий Розділ, він виявив тіло чоловіка без ознак життя.

Як з'ясували правоохоронці,загиблим виявився 54-річний мешканець одного зі сіл району. Біля тіла лежав поламаний велосипед, а травми, виявлені на тілі чоловіка, могли бути отримані в результаті наїзду автомобіля.

Під час проведення оперативних заходів поліцейські встановили, що наїзд на велосипедиста скоїв 38-річний мешканець Нового Роздолу, котрий керував автомобілем «Форд Конект».

«Близько 04:00 год. ночі біля селища Розділ водій збив велосипедиста, завантажив тіло та велосипед у свій автомобіль, довіз до Нового Роздолу та викинув на узбіччя дороги при в'їзді у місто, а сам втік. Під час опитування водій зізнався у скоєному», – розповів начальник Миколаївського відділення поліції Віталій Фецинець.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. На зловмисника чекає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 8 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Наразі призначено ряд експертиз, проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.